Numerologi

Jag har fått lära mig lite om numerologin, det handlar om ens livsutveckling, en får en liten guide om vad en ska utvecklas till och Frans mamma har även lärt mig vilken siffra som en är i nuläget och trivs bäst i. Om en slår samman sitt födelsedags datum så får man fram sin livsväg. 

Jag trivs bäst i nummer 3 och ska utvecklas till nr 6. http://www.annikalangle.com/livsvag.htm#3 Här kan en hitta hur enn räknar ut vilken siffra en ska utvecklas till och vad det innebär. 
 

Livsväg 3

Kreativitet, fantasi och ett djupt, rörligt känsloliv är egenskaper som tillhör ditt livsvägstema. Ordets gåva, och ord i sig, kan också vara viktiga, vilket inte betyder att du på alla sätt måste ha lätt för dem.
Du behöver uttrycka dig och synas, inte stoppa ditt ljus under skäppan. Det är viktigt att hitta den skapande livsglädjen. Särskilt om du under uppväxten skulle ha upplevt att du blev hämmad i ditt självuttryck. Låt inte känslighet hindra dig och lär dig ta kritik med ro. Men tänk på att andra också kan vara känsliga för kritik.
Det är kanske inte så lätt att hitta rätt yrkesmässigt på en gång eftersom du kan ha många strängar på din lyra.
Livsglädje och optimism ska vara grundstenar i ditt liv och därför blir de kanske en del av ditt livsarbete. Avslappning och positiva djupgående visualiseringar kan vara en hjälp vid nedstämdhet.

Exempel på öppna fält kan vara alla kreativa områden där känslan får vara med och yrken där talet, ordet, kommer till uttryck och där man får vända sig direkt till människor.

Tycker detta beskriver otroligt bra hur jag är nu och har varit.

Livsväg 6

Relationer, kärlek, ansvarstagande, rättvisa och starka åsikter kommer att sätta prägel på detta livsvägstema. Många kommer nog att kunna dra fördel av ditt engagemang och dina insatser inom olika områden. Kärlek kan ge den stora glädjen men förstås också utmaningar. Du behöver som alla bevis från omgivningen på uppskattning och det är en bra idé att försätta dig i situationer där det du gör syns, då ökar chansen att du får den erkänsla du förtjänar.
Ofta finner man här en artistisk eller konstnärlig ådra, ge också din omgivning och miljö den harmoniska ton du längtar efter så mår alla bättre.
Kroppen kan få ett särskilt fokus, det är bra, kanske utövar du någon form av träning eller diet. Du får antagligen goda möjligheter att öka din förståelse för olika slags ansvarsrelationer. Offra dig inte genom att bära mer ansvar än vad som verkligen krävs, planera din tid och sätt gränser.

Öppna fält kan vara hälsa för kropp och själ, underhållning, konstnärligt skapande, vård, service, rådgivning. Områden där man kan göra livet lite bättre, skönare, vackrare eller intressantare för sina medmänniskor.

Tycker detta är superspännande och bra att en får lite vägledning så att en kommer på rätt spår.

Kommentera här: