PCOS

PCOS, jag ska bli utredd snart hos en gynekolog om jag har det. Jag har tagit blodprover och pratat med en läkare för att få en remiss. Tydligen fick jag en remiss med tanke på att jag fick en kallelse till gynekologen. 


Akne är ju ett symptom på pcos, jag har dealat med det när jag var runt 16, och nu har jag haft det i c.a 1,5 år igen.. Men eftersom jag har börjat äta bättre de senaste två veckorna så har faktiskt min akne förbättras och bättre kost lindrar även pcos.
 
Jag äter en candida anpassad kost för att jag har en grov candida och som det ser ut nu så hade jag förmodligen bara fått missfall om jag hade lyckats bli gravid (om jag hade velat det), alltså så mår inte min kropp så bra. Nu möter jag problemet och tar tag i det en gång för alla, denna candidan ska försvinna ur min kropp. 

Förhoppningsvis så har jag inte pcos, men jag misstänker att jag har det. Om jag har det så lindrar iaf dieten och rätt träning pcos. Normaltvis vill vården behandla pcos med en hormonbehandling, såsom p-piller brukar vara normalt. Men nej, aldrig att jag äter p-piller, det finns såklart massa alternativ medicin som kan balancera hormonerna. Synd att vården måste gå till väga med skadlig medicin för att dölja/pausa ett problem i kroppen.