Första skoldagen 2015

Igår var min första skoldag, men jag sjukanmälde mig för att jag kunde inte svälja! Men idag var jag i skolan sedan åt jag på Saras i Skurup med Julia och nu är jag på jobbet! 
 
Jag fick en akupunktur behandling av Frans mamma och ett pulver som är naturligt, pulvert skulle tydligen hjälpa mot virus. Jag mår så mycket bättre idag!
Jag har varit sjuk sedan Oktober, jag har varit lite frisk någon vecka sen dess, men sedan var jag sjuk igen. Vårdcentralen säger att det inte finns något att göra och att jag får vänta ut mitt virus som jag har, jag har väntat ett tag nu känner jag!
 
Men nu känner jag mig frisk och det är skönt!
Ska kanske träna på söndag då, va glad jag blir om jag stannar frisk nu! Då kan jag träna och orka göra andra saker också! Frans och jag håller på och bygger ett hemmagym hos honom. Han fick hem sin skivstång med vikter i Onsdags å då prövade jag marklyft för första gången, jag var sjuk då men inte så farligt (det blev värre fram emot kvällen). Det gick bättre än jag trodde, men det jag är mest nöjd med är att när man gör marklyft så tränar man just de delar på min rygg som jag är svagast i och alltid har ont i! 
Jag är så nöjd, min rygg gör redan mindre ont! 
 
Imorgon är det lördag och då får vi äntligen äta något onyttigt! Lördagar är så efterlängtade nu för tiden! 
Frans fick en glassmaskin i julklapp av mig och nu ska vi få se hur den fungerar imorgon när vi ska göra glass till våra pannkakor!