Dagen innan julafton

Idag jobbar jag från 13:30 till 21:00, men imorgon är jag ledig! Så igår hade jag en spakväll där jag prövade veet sensitive precision beauty styler. Super nöjd! Jag gjorde även två ansiktsinpackningar och målade mina naglar röda med gellack. Detta gellacket målar en på en gång utan något lack före vilket jag alltid använt förut, sen har en nageln under UV-lampan i en minut och sedan målar en ett lager till om en vill det och har nageln ytterliggare en minut under UV-lampan. 
 
På morgonen idag gick F till jobbet 6:30 och då gick jag upp för jag börja tänka på allt som behövdes göra innan jag skulle till jobbet, jag kollade på senaste avsnittet av SKAM säsong två, sista avsnittet. Jag kollade klart den serien på två dagar, haha... så besatt. 
 
Jag har tvättat och fönat mitt hår inför imorgon och idag har jag bara fyllt i ögonbrynen och sminkat på ett rött läppstift, känns konstigt men bra att vara utan mascara! Ikväll när jag slutar jobbet åker vi till F's föräldrar och vaknar upp där på julafton. Jag har även bakat pepparkaksgrottor med kola och lingon som gick jättefort och smidigt! 
 



 
 
Jag gillar egentligen inte att ha på mig ett färgstarkt läppstift för jag har tyckt att min överläpp är för liten och det har bara sett konstigt ut, men idag gillar jag det jättemycket och sminkar på ett annat sätt än jag gjorde förr. Ska verkligen fortsätta me röda läppar, känner mig så fin!