Bara få va mig själv

Jag är en morgonmänniska och älskar att gå upp tidigt! Men not today, somnade för sent igår och var så trött imorse. Jag började jobba 8 slutade 11 (otroligt konstigt pass). Sedan fick jag gå till tåget snabbt och åka in till Ystad å gå på min andra träning på introkursen som också var min tredje, alltså dubbelpass. kom 10 min försent men det gjorde inget. Å vill så gärna träna imorgon igen, vill inte vänta emellan, trots jag är rätt så slut i kroppen. När jag kom hem åt jag å Frans lunch/middag sedan åkte han iväg till sitt jobb och då skulle jag sälja min bil.
 
Jag gick ut till bilen men den gick inte att få upp! De som skulle komma hade kört från Hässleholm och min bil ville inte öppna sig! Förstod absolut inte varför! Vilken ångest, märkte tyvärr det precis innan de skulle komma så det var försent för dem att vända. De var supertrevliga och försökte fixa det men ingen av oss kunde det. Så de fick tyvärr åka hem igen och jag blev så trött på bilen, tänkte skrota den. Men skickade till en kille som hade hört av sig innan idag om bilen, han blev jätteglad och ville ha den. Så han ska hämta den på måndag, hur är en annan fråga men jag tror att han vet en del. Phew! Vilken flyt en kan ha ibland!
 
Jag var så otroligt trött efter stressen med bilen, långt träningspass och tidig morgon så jag la mig i sängen och kollade på det senaste avsnittet av greys anatomy, åhh va jag älskar Greys! Jag åt även marabou daim choklad och drack te. 
 
Har precis fixat mina naglar, de har varit ofixade jättelänge och har lite nya gellack som jag så gärna vill använda. Använde ett ljusrosa/''skitigt''/genomskinligt lack. Man mår så mycket bättre med fräscha naglar! Har lyssnat och sjungt med till ''Bara få va mig själv'' av Laleh, så underbart bra!

Nu ska jag borsta tänderna och sova, puss!