Julmys i helgen.

I helgen var det julbak och övernattning hos F's föräldrar! :) Jag bakade snöbollar som jag fick rulla i kakao för jag glömde att köpa kokos. Frans gjore knäck med julmust i, supergoda var dem! 
 
  1. Rör ihop alla ingredienser till kolan i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och sänk sedan till medelvärme.
  2. Låt koka i ungefär 30-40 minuter, tills kolan nått 125°C.
  3. Häll kolan i en bakplåtspappersklädd form, ungefär 20×20 cm.
  4. Låt stelna ett par timmar, gärna över natten i rumstemperatur. Toppa med salt om du vill! Skär sedan kolan i fina bitar.
  • 1,5 dl grädde
  • 1 dl ljus sirap
  • 0,5 dl vit sirap
  • 2 dl strösocker
  • 1,5 dl julmust
Receptet är från mitt kök  och F gjorde dubbel sats som fyllde en ungsform. 

Barnen gjorde pepparkakor och F's pappa gjorde julgodis sedan blev det thaibuffé på kvällen som hade god sushi!

Kommentera här: