Julmys i helgen.
I helgen var det julbak och övernattning hos F's föräldrar! :) Jag bakade snöbollar som jag fick rulla i kakao för jag glömde att köpa kokos. Frans gjore knäck med julmust i, supergoda var dem!
- Rör ihop alla ingredienser till kolan i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och sänk sedan till medelvärme.
- Låt koka i ungefär 30-40 minuter, tills kolan nått 125°C.
- Häll kolan i en bakplåtspappersklädd form, ungefär 20×20 cm.
- Låt stelna ett par timmar, gärna över natten i rumstemperatur. Toppa med salt om du vill! Skär sedan kolan i fina bitar.
- 1,5 dl grädde
- 1 dl ljus sirap
- 0,5 dl vit sirap
- 2 dl strösocker
- 1,5 dl julmust
Receptet är från mitt kök och F gjorde dubbel sats som fyllde en ungsform.
Barnen gjorde pepparkakor och F's pappa gjorde julgodis sedan blev det thaibuffé på kvällen som hade god sushi!
Barnen gjorde pepparkakor och F's pappa gjorde julgodis sedan blev det thaibuffé på kvällen som hade god sushi!